INNOVATIE – EENVOUDIGHEID – ZEKERHEID

Pos-link is zowel ontwikkelaar en gecertificeerd distributeur van Dual Link POS oplossingen. Met een toegewijd team ontwikkelen we eigen software applicaties voor de retail en horeca sector. Hierbij maken we gebruik van het intuïtieve Apple IOS platform en de gebruikersvriendelijke interface van Dual Link.

Wij zijn ontstaan vanuit een horeca achtergrond en onze softwareontwikkelaars hebben eveneens een aanzienlijke tijd in de horeca sector meegedraaid. Wij kennen het dynamische karakter van de horeca en weten heel specifiek waar de horeca behoefte aan heeft. Met deze waardevolle kennis focussen we ons vanuit een gebruikersperspectief op innovatieve oplossingen waarmee ondernemers in de horeca de bedrijfsvoering nog effectiever en efficiënter kunnen managen.

Om de investerings- en beheerskosten van de infrastructuur zo laag mogelijk te houden, hebben wij onze POS applicaties ontwikkeld voor Apple iPad, iPod en iPhone devices. Hiernaast zijn er geen computers of server systemen meer nodig, waardoor er op kosten wordt bespaard. Behalve het belangrijke kostenaspect is onze Pos-link applicatie eenvoudig in gebruik zodat elke horeca medewerker binnen een paar minuten met onze Dual Link Bar & Restaurant applicatie vertrouwd raakt.

Wanneer u wilt weten wat de toegevoegde waarde is voor uw bedrijf, neem dan contact met ons op voor een kennismaking inclusief een uitgebreide productdemonstratie. Wij laten u graag ervaren wat voor u de voordelen zijn van ons Dual-Link Bar & Restaurant POS systeem.